Bingospelen bij Maria

mariabingo.jpg Bingo spelen bij Maria Bingo is heel gemakkelijk. Klik op Bingo in de lobby kies een van de vele speelkamers. Maria beschikt over zowel Nederlands als internationale speelkamers. Elke kamer heeft zijn eigen Jackpot en prijzen voor de bingokaarten. En u kunt kiezen voor Bingo met 75 nummers of voor de in Engeland wat gebruikelijkere 90 getallen.

Bingo met 75 nummers wordt met de ’klassieke’ 5x5 bingokaarten gespeeld, met de cijfers 1 t/m 15 onder de B, 16 tot en met 30 onder de I. Onder de N (31 t/m 45) heeft Maria ook 5 cijfers op de kaart. Het midden is dus niet een blanco nummer. De G huisvest natuurlijk de cijfers 46 tot en met 60 en alle nummers boven de 60 natuurlijk onder de O, BINGO!


Per ronde zijn er 5 prijzen, voor 1 rij vol, dan 2 rijen , 3rijen, 4 rijen en natuurlijk de volle kaart. Wanneer u de volle kaart heeft binnen een bepaald aantal ballen dan wint u de jackpot. Per kamer verschilt het hoe hoog de jackpot is en in hoe veel ballen de kaart vol moet zijn

De 90 nummer kaarten zien r iets anders uit, 3 rijen met 5 cijfers in 9 kolommen. Ook hier zijn de prijzen per rij.

Eenmaal de speelzaal ’betreden’ kunt u uw bingokaarten kopen, simpel klik op de groep(en) van 3 kaarten waarmee u wilt spelen en wacht af tot het spel begint.

De spanning van het spel

bingospelen.jpg Als de tijd om voorbij is om bingokaarten te kopen, gaat het spel beginnen. De getrokken nummers worden automatisch aangestipt, maar als u een fervent Bingo speler bent en het zelf wilt doen , kan dat uiteraard ook, Mist u een nummer heeft dat overigens geen invloed, de computer meld dan keurig zelf de bingo.

De bingokaarten veranderen ook van kleur naarmate u dichter bij de BINGO! Bent. Met nog 2 cijfers te gaan wordt de kaart oranje en als u nog maar 1 getal hoeft te hebben dan wordt de kaart automatisch rood zodat u direct ziet bij welke kaarten het erg spannend wordt.

Kom op een 56!!!! heerlijk die spanning. Hoeveel moeten de andere spelers nog, ben ik de enige die 56 moet hebben. Dat maakt Bingo nu zo leuk en spannend, online, in het casino, het buurthuis of op de camping.

Grote voordeel van Maria Bingo is dat u lekker thuis op de bank kunt blijven zitten. Vanuit eigen huis op tijden dat u zin heeft. Er zijn altijd wel andere mensen in de wereld die willen spelen.

Lekker chatten

chatbingo.jpg Tijdens het spelen kunt u lekker chatten en ouwehoeren met alle andere spelers in de speelzaal. Tegen de tijd dat er bijna een Bingo valt zie je vaak vele mensen hun cijfer intikken. Ook feliciteert men elkaar vaak met een Bingo.

Het chatten tijdens het Bingo is vaak heel sociaal en vriendelijk in tegenstelling tot bijvoorbeeld online poker waar men vaak het idee heeft dat men tegenstanders uit behoort te schelden als ze eens mazzel hebben. Eerlijk gezegd vind ik zelf Bingo eigenlijk niet eens leuk, maar de contacten die ik er mee heb opgedaan zorgen ervoor dat ik nog steeds graag af en toe een spelletje mee speel.

Ook lekker is dat de voertaal in de Nederlandse speelzalen gewoon Nederlands is, al wil het wel eens gebeuren dat iemand mee chat in het Engels, simpelweg omdat de speelzalen toegankelijk zijn voor iedereen die mee wil spelen.

BINGO

BINGO!.jpg Niets is lekkerder dan Bingo te hebben. BINGO! door de kamer schreeuwen als het zover is. Het gevoel van de positieve hormonen die door het lijf gieren en de wetenschap dat je een leuke prijs hebt binnen gesleept. Daar doe je het toch eigenlijk voor. De chatterij en de vrienden zijn leuk meegenomen, maar eerder BINGO hebben dan de rest daar doen we het toch voor.

Wist u dat Bingo zijn naam heeft gekregen nadat de vrouw van de Amerikaan die het spel in de Verenigde Staten heeft geďntroduceerd BINGO riep toen ze haar kaart vol had ipv Beano zoals het spel toen heette.
Mooie prijzen
mooieprijzen.jpg Bij Maria kunt u leuke prijzen winnen met BINGO. Ok ok die prijzen in het plaatje zien er niet uit als hoge prijzen, maar ik was de enige speler op dat moment. En aangezien de prijzenpot betaald wordt uit de inleg en je bent de enige speler dan zal de pot niet hoog zijn. Maar goed dat was de enige manier waarop ik zeker wist dat ik alle prijzen zou winnen zodat ik dit plaatje kon maken en uiteraard had ik alle kans op de jackpot. Helaas zoals u kunt zien had ik pas de volle kaart na 68 ballen en dat was ruim te veel.

Hoe meer mensen er meespelen hoe hoger het prijzengeld is per ronde. Prijzen kunnen behoorlijk oplopen als er een paar honderd man meespelen. Uiteraard heb je elke ronde kansen op de jackpot. Per kamer is het verschillend hoe hoog de jackpot is en in hoeveel ballen je een volle kaart moet hebben. De Super Jackpot kan oplopen toto boven de 100.000 euro.

Gewonnen prijzen staan na het spel direct bij je speelgeld en uiteraard is het speelgeld te alle tijden weer uit te betalen. Speel nu ook Maria Bingo en ervaar wat al duizenden mensen allang ervaren hebben, het gemak en plezier van online Bingo.
Maria Bingo Uitleg


Online Bingo bij maria Bingo is heel gemakkelijk. Kies een kaart, wacht met spanning op de nummers en roep Bingo!
Add this to my Twitter.comadd to my FacebookEmail this to a friend?